Rasane jubin abang 70g (dirasakake) -0.7mm

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian produk

Rasane jubin abang 70g (dirasakake) -0.7mm

Gulung jubin vinil sing dirasakake digawe saka bahan daur ulang pvc, film desain cetakan pet nutupi lan backing felt.
1. Maneka warna lan pola, macem-macem spesifikasi, cocog karo macem-macem kebutuhan desain dekorasi, pilihan sing sampurna kanggo perumahan lan komersial.
2. Lapisan kuat khusus, nggawe jubin anti slip, bukti banyu, tahan lembab, anti jamur.
3. Luwih saka 100 desain sing kasedhiya, nggawe jubin vinil sing apik banget lan apik, nambah wektu urip, nyuda biaya perawatan.
4. Mbandhingake produk lantai tradisional, lantai jubin vinil lan lancip, gampang dipasang, nyukupi sarat bantalan bangunan dhuwur.
5. Bukti geni kelas B1, mungkasi kobong, asap sing diluncurake ora bakal gawe lara manungsa.
6. Pamulihan elastis sing apik, nggawe lantai vinil dadi kroso sikil sing apik, nyerep swara.
Ngisi standar perlindungan lingkungan internasional, ora ana formaldehida, ora ana polusi.

spesifikasi utama / fitur khusus

Lumahing PET 0,04mm
Kekandelan 0,70mm
Jembar 2m
Dawane 30m
Bobot 750g / m2
Jumlah muatan: 33000 sqm / 20 GP

langkah-langkah pangolahan

–Pretakan – leleh panas – kalendaer – pelapis – pengepakan – pengepakan

aplikasi: kanggo jogan ing kamar

pasar ekspor utama

Asia
Eropa Wétan
Timur Tengah / Afrika
Afrika Kidul

Pengepakan lan pangiriman

FOB PORT: Xingang
Pengepakan: ing gulungan tas anyaman pp
Unit: saben rol
Ukuran gulung: Dia 19cm x 2m
Bobot net: 44kgs
Bobot reged: 45kgs

pembayaran lan pangiriman

Cara pambayaran: deposit TT advance, saldo karo T / T sawise nggawe muat salinan BL, utawa kanthi tampilan D / P, tampilan L / C;

kaluwihan utama kompetitif

Pesenan cilik ditampa
4 lini produksi, produksi kapasitas gedhe
Formulir A
Rega sing wajar
Area basa material
Pangiriman cepet
Layanan
Staff expereance
Sample kasedhiya
OEM kasedhiya

FAQ:

P: Kapan bisa rega kasebut?
A: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise takon. Yen sampeyan sanget entuk rega. Hubungi kita utawa critakake ing email sampeyan supaya prioritas priksaan sampeyan bakal dianggep.

P: Kepiye carane golek conto?
A: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman. Sampeyan bisa mbayar akun perusahaan utawa Paypal.

P: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?
Sejatine, gumantung karo jumlah pesanan lan musim sing sampeyan pesenake. Wektu pengiriman normal udakara 25-40 dina. 

P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita nampa FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, lsp. Sampeyan bisa milih sing paling trep utawa efektif kanggo biaya.

P: Kepiye aku durung nate tuku produk saka China?
A: Kita bakal nuntun langkah demi langkah, kita bisa ngitung kabeh biaya sing bisa ditindakake. Pengirim pengiriman uga bakal negesake sampeyan ing sisih port.

P: Isih duwe pitakon liyane?
A: Mangga gunakake tabel ing ngisor iki lan kirimake pitakonan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita