Jogan spons PET 1.2mm

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian produk

Jogan spons PET 1.2mm

Gulungan jubin spons pet digawe saka bahan resin perawan pvc, nutupi film pet dirancang lan lapisan pvc sambungan udakara 0,04mm. Seneng banget lan ora gampang
Luh lan tugel.

spesifikasi utama / fitur khusus

Lumahing ingon-ingon 0,04mm
Kekandelan 1.2mm
Jembar 2m
Dawane 30m
Bobot 420g / m2
Jumlah jumlahe: 42000 sqm

langkah-langkah pangolahan

–Pretakan – leleh panas – kalendaer – pelapis – pengepakan – pengepakan

aplikasi: kanggo jogan ing kamar

pasar ekspor utama

Asia
Eropa Wétan
Timur Tengah / Afrika
Afrika Kidul

Pengepakan lan pangiriman

FOB PORT: Xingang
Pengepakan: ing gulungan tas anyaman pp
Unit: saben rol
Ukuran gulung: Dia 23cm x 2m
Bobot net: 24kgs
Bobot reged: 25kgs

pembayaran lan pangiriman

Cara pambayaran: deposit TT advance, saldo karo T / T sawise nggawe muat salinan BL, utawa kanthi tampilan D / P, tampilan L / C;

kaluwihan utama kompetitif

Pesenan cilik ditampa
4 lini produksi, produksi kapasitas gedhe
Formulir A
Rega sing wajar
Area basa material
Pangiriman cepet
Layanan
Staff expereance
Sample kasedhiya
OEM kasedhiya

FAQ:

P: Kapan bisa rega kasebut?
A: Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise takon. Yen sampeyan sanget entuk rega. Hubungi kita utawa critakake ing email sampeyan supaya prioritas priksaan sampeyan bakal dianggep.

P: Kepiye carane golek conto?
A: Sawise konfirmasi rega, sampeyan bisa mbutuhake conto kanggo mriksa kualitas. Biasane kudu klien kanggo nutupi biaya pengiriman. Sampeyan bisa mbayar akun perusahaan utawa Paypal.

P: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?
Sejatine, gumantung karo jumlah pesanan lan musim sing sampeyan pesenake. Wektu pengiriman normal udakara 25-40 dina.

P: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: Kita nampa FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, lsp. Sampeyan bisa milih sing paling trep utawa efektif kanggo biaya.

P: Kepiye aku durung nate tuku produk saka China?
A: Kita bakal nuntun langkah demi langkah, kita bisa ngitung kabeh biaya sing bisa ditindakake. Pengirim pengiriman uga bakal negesake sampeyan ing sisih port.

P: Isih duwe pitakon liyane?
A: Mangga gunakake tabel ing ngisor iki lan kirimake pitakonan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita