Lantai bolong

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Lantai jala digawe kanthi permukaan film pencetakan, pet plastik daur ulang bahan lan backing kanthi bolong-ireng utawa putih. Kekandelan udakara 0.35-0.4mm, jembar tradisional 1.83m / 2.0m, bobote udakara 0.7kgs / sqm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita