xlsj
xlsj2
xlsj3

Bareng, Kita Menang

Xinle Xinyue Plastic Co., Ltd. minangka pabrikan profesional kulit lantai roll PVC lan PET. Perusahaan duwe peralatan mekanik lan bakat canggih, lan setya nyedhiyakake produk, layanan lan pasokan materi kanggo kabeh

Kita mikir manawa kemasan penting. 84% konsumen ujar manawa kita lagi ing jalur sing bener.

Bubar diterbitake asil survei Paket Kemasan tahunan kaping 5. Temokake apa sing ana ing pikirane konsumen babagan kemasan lan kepuasan produk.